Har du spørgsmål? Ring idag på
7522 3033

Grønne anlæg​ etableres og plejes

Vi har den rigtige maskinpark samt veluddannet personale, der varetager anlæg og pleje af grønne anlæg i Esbjerg og Varde, herunder græsplæner og græsarealer.

Det er meget vigtigt, at opgaven med etablering af en ny græsplæne gribes rigtigt an. Jorden omkring et nyopført hus er typisk meget ødelagt i strukturen efter kørsel med tunge maskiner og måske spild af byggematerialer. 

Der kan også være højtstående grundvand eller manglende bortledning af regnvand, som er nødvendigt at få bragt i orden, inden jeres anlæg etableres.

Vi kommer gerne ud og giver råd og vejledning - samt et overslag på, hvad det vil komme til at koste for at få etableret grønne anlæg.

Skal vi etablere jeres grønne anlæg?

Med Proseeder 1700 græssåmaskine kan vi levere et perfekt resultat, og vi transporterer udstyret til grønne anlæg af plæner med lastbil, så vi kan dække et stort opland.

Kontakt Varde Maskinstation på telefon 75 22 30 33 eller på e-mail: info@vama.dk for at høre nærmere eller for at indgå en aftale.

Vi håndterer anlæg samt beplantning og læhegn

Udover at håndtere etablering af grønne anlæg, varetager vi også gerne opgaver i forbindelse med mindre beplantninger i haver med håndkraft eller større skærmende beplantninger omkring gårde og industribyggeri samt læhegn med plantemaskine.


  • Vurderet 4,5 / 5 stjerner og over 6000 likes på​ Facebook

    Varde Maskinstation - Elinelundvej 8, 6800 Varde
    Telefon: +45 75 22 30 33
    info@vama.dk
    CVR: 65504812