Har du spørgsmål? Ring idag på
7522 3033

Kloakspuling og kloakarbejde af Varde Maskinstation

Vi tilbyder alt vedrørende kloakering, kloakspuling og reparation i blandt andet Varde og Esbjerg. Vi tilbyder spuling for landbrug, virksomheder, boligforeninger og private boligejere.

Vedligeholdelse og udbedring med spuling af kloakken

Når kloakker, afløb, rør, ledninger, brønde og dræn ligger gemt væk under huset og i jorden i adskillige år, så skal de vedligeholdes for at undgå blandt andet forstoppelser og lugtgener.

Derfor er det nødvendigt med jævnlig spuling af kloakker, afløb, rør, ledninger og brønde. Kloakspuling sker ved højtryksspuling af de aktuelle rør.

Det sker hurtigt og nemt, og derfor er det en billig løsning at benytte, før rør og kloakker stopper til.

Vi benytter naturligvis moderne udstyr fra vores egen maskinstation, når vi udfører kloakopgaver.

Derved kan vi blandt andet lokalisere forløbet af eventuelle ledninger og kloakker, der ikke er kortlagt. Og derved er vi også i stand til at lokalisere forstoppelser, der ikke kan udbedres med en kloakspuling.

Vi benytter et inspektionskamera til at undersøge rør og kloakker, hvis der er tale om et dårlig fungerende kloakafløb, der ikke kan udbedres med kloakspuling, eller hvis der er mistanke om brud.

Få et uforpligtende tilbud på kloakspuling og kloakarbejde

Kontakt Varde Maskinstation A/S på telefon 75 22 30 33, hvis du ønsker at bestille kloakspuling eller andet entreprenør og kloakarbejde. Du kan også skrive til vores e-mail, som er info@vama.dk.​


  • Vurderet 4,5 / 5 stjerner og over 4200 likes på​ Facebook

    Varde Maskinstation - Elinelundvej 8, 6800 Varde
    Telefon: +45 75 22 30 33
    info@vama.dk
    CVR: 65504812