Har du spørgsmål? Ring idag på
7522 3033

Slamsugning og tømning af septik- og bundfældningstanke

Professionel slamsugning i Varde og omegn

Har du brug for slamsugning af din septik- eller bundfældningstank?

Hos Varde Maskinstation udfører vi i kloakarbejde i samarbejde med JL Smed og Kloakmester i Oksbøl. De varetager alt arbejde, som kræver autorisation. Vi har stor erfaring med slamsugning, og vi har hjulpet massevis af kunder i og omkring Varde. 

Vi kan derfor naturligvis også hjælpe dig med slamsugning af din septik- eller bundfældningstank. Så søger du en maskinstation til at stå for slamsugning, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Tømning og slamsugning af tanke, brønde og udskillere

Det er utrolig vigtigt at have velfungerende septik- og bundfældstanke, da man dermed sikre god hygiejne og beskytte miljøet. Der kan være flere grunde til, at man ønsker at få foretaget slamsugning, for eksempel for at undgå overløb eller for at sikre at tankene er fuldt funktionsdygtige

Hos Varde Maskinstation tilbyder vi slamsugning i led med industri, håndværk, landbrug og lignende. Ydermere varetager vi også enhver opgave inden for slamsugning, herunder spuling og tømning af tanke, septiktanke, brønde, pumpebrønde, fedtudskillere, sandfang og lignende.

Når vi foretager slamsugning, så er en stor del af arbejdet ofte relateret til transport af det flydende affald med henblik på bortskaffelse af dette på en godkendt modtagestation. 

Fordele ved at få foretaget slamsugning

Når du får foretaget slamsugning af dine septik- og bundfældstanke så er der forskellige fordele at hente. Det kan for eksempel sikre at tanke fungerer korrekt og undgå overløb, så det ikke skader omgivelserne og kan også forlænge levetiden på tankene. 

Derudover kan det også være med til at sikre god hygiejne og beskytte miljøet ved at fjerne affald og skadelige stoffer fra tankene. I det hele tager er det nødvendigt at få lavet spuling af kloakker, rør og brønde jævnligt. Spuling af kloakker foretages ved højtryksspuling, hvilket sker hurtigt og nemt. Dette nedsætter samtidig risikoen for forstoppelse.

Derfor skal du vælge os til at stå for slamsugningen

Når vi udfører slamsugning, foregår det enten med en kombination af en spulevogn og en slamsuger, eller blot en slamsuger. Begge maskiner er traktortrukne og kommer fra vores egen maskinpark.

Alt arbejde udføres naturligvis af vores veluddannede og grundige medarbejdere, der alle har stor erfaring med slamsugning. Du er derfor garanteret et godt stykke arbejde og et professionelt slutresultat.

Kontakt os og få et godt tilbud på slamsugning

Hvis du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at vi skal komme og lave slamsugning og eventuel spuling af dine kloakker, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte Maskinstation A/S på telefon 75 22 30 33 eller på mail info@vama.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
 


  • Vurderet 4,5 / 5 stjerner og over 6000 likes på​ Facebook

    Varde Maskinstation - Elinelundvej 8, 6800 Varde
    Telefon: +45 75 22 30 33
    info@vama.dk
    CVR: 65504812