Har du spørgsmål? Ring idag på
7522 3033

Slamsugning og tømning af septik- og bundfældningstanke

Varde Maskinstation udfører kloakarbejde i samarbejde med JL smed og kloakmester i Oksbøl, som varetager alt arbejde som kræver autorisation.

Tømning og slamsugning af tanke, brønde og udskillere

​Vi tilbyder slamsugning i forbindelse med industri, håndværk, landbrug og lignende. Og vi klarer enhver opgave inden for slamsugning, herunder spuling og tømning af tanke, septiktanke, brønde, pumpebrønde, fedtudskillere, sandfang og lignende.

En stor del af arbejdet er ofte relateret til transport af det flydende affald med henblik på bortskaffelse på en godkendt modtagerstation.

Når vi udfører slamsugning, benytter vi en kombineret spulevogn og slamsuger eller en decideret slamsuger. Begge maskiner er traktortrukne og kommer fra vores egen maskinpark.

Arbejdet udføres naturligvis af vores veluddannede og grundige medarbejdere, der har stor erfaring med slamsugning.

Ofte sker slamsugning i forbindelse med ordinære kloakrør og -ledninger, hvor vi efterfølgende kan foretage kloakspuling med henblik på at rense rør og ledninger.

Det er i det hele taget nødvendigt med jævnlig spuling af kloakker, rør og brønde. Spuling af kloakker foretages ved højtryksspuling, hvilket sker hurtigt og nemt. Dette nedsætter samtidig risikoen for forstoppelse.

​Du kan kontakte Varde Maskinstation A/S på telefon 75 22 30 33, hvis du har brug for slamsugning og eventuel spuling af dine kloakker.

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til os på info@vama.dk.


  • Vurderet 4,5 / 5 stjerner og over 4200 likes på​ Facebook

    Varde Maskinstation - Elinelundvej 8, 6800 Varde
    Telefon: +45 75 22 30 33
    info@vama.dk
    CVR: 65504812