Har du spørgsmål? Ring idag på
7522 3033

Entreprenør og maskinstation i Varde og Esbjerg

Varde Maskinstation A/S er en moderne og veldrevet virksomhed, der udfører opgaver som landbrugs- og entreprenørarbejde. 

Gennem tiden har vi oparbejdet en stor og vedholdende kreds af kunder, der har vist tillid til vores kompetencer og service, ligesom de har været glade for vores fleksibilitet og hurtig udførelse af arbejdet, når der har været behov for det. 

Vi har således en række dygtige, engagerede og erfarne medarbejdere. Dertil kommer, at vi har en omfattende maskinpark, der kan løse langt de fleste opgaver.

Vi arbejder for landbruget

​Vores landbrugs afdeling har nogle dygtige medarbejdere, som er klar til at løse opgaver, for vores mange landbrugskunder i blandt andet Varde og Esbjerg, hvoraf der er ca. 90 aktionærer og de er medejere af maskinstationen.​

Fordelene ved at være aktionær af Varde Maskinstation er at man har indflydelse på driften af maskinstationen gennem generalforsamlingen og bestyrelsen.

Vi holder naturligvis vores maskiner i god stand, hvilket sker gennem investeringer i ny teknologi og køb af nye maskiner. Dertil kommer, at vi har udviklet et alsidigt og omfattende vedligeholdelsesprogram for vores maskinpark.

Og vedligeholdelse sker på vores eget værksted, som også har en udrykningsbil, såfremt der opstår akut nedbrud på en maskine, der er ude på en opgave.

Kontakt os på telefon 75 22 30 33 eller e-mail: info@vama.dk, hvis du har brug for en erfaren og professionel entreprenør og rørlægger.


  • Vurderet 4,5 / 5 stjerner og over 6000 likes på​ Facebook

    Varde Maskinstation - Elinelundvej 8, 6800 Varde
    Telefon: +45 75 22 30 33
    info@vama.dk
    CVR: 65504812